Οι Πρέσπες ταξιδεύουν στην Αθήνα με το HOLYWATER

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, ο Δήμος Πρεσπών ταξιδεύει στην Αθήνα και παρουσιάζει τα μοναδικά προϊόντα των Πρεσπών σε μία όμορφη εκδήλωση στον πεζόδρομο της Κοραή από 12:00 έως 14:00.

Φασόλια Πρεσπών, παραδοσιακή μουσική με τα χάλκινα της διάσημης Μπάντας της Φλώρινας και το γνωστό χορευτικό συγκρότημα «Λυγκηστές» πλαισιώνουν μία εκδήλωση προβολής και ενημέρωσης για τo πολιτισμικό απόθεμα και το τουριστικό προϊόν των Πρεσπών και, φυσικά, προβολής των τοπικών μας προϊόντων.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου HOLYWATER που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg, με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Πρεσπών και εταίρους τον Δήμο Resen, το Μουσείο Bitola, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας και την Εταιρία Προστασίας Πρεσπών.

Έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών»

Αυτός ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περιεχόμενο του ιστοτόπου είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου Πρεσπών και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αντανακλά απαραιτήτως τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών και της Διαχειριστικής Αρχής.